Een vijfdaagse praktijkuitwisseling circuscreatie, door en voor circusartiesten en -makers. In samenwerking met THERE THERE Company. Circusartiesten delen hun praktijk recht uit de repetitiestudio: werkvormen en methoden van creatie, live toegepast op de andere deelnemers. Ze gaan samen de vloer op en praten samen na.

Deelnemen aan Sharing is Scary?

De aanvragen zijn gesloten. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Sharing is Scary gaat door van 11 – 15 december 2023 in Leuven met Cox AhlersJulia Campistany en Xenia Bannuscher.

Praktische info

  • Wanneer? 11 – 15 december 2023, van 9u30 – 16u
  • Waar? Cas-co, Vaartstraat 94, 3000 Leuven
  • Wie? Voor professionele circusartiesten en -makers, met concrete ervaring in het maken van eigen werk. Aanmelden kan vanaf 13 september '23 met een beknopte CV & motivatie. Let op: first come, first serve. Plaatsen zijn zeer beperkt! -- Aanmeldingen gesloten!
  • Deelname gratis, lunch voorzien

Onderdeel van het CIRKLABO-festival

Sharing is Scary is onderdeel van het jaarlijkse CIRKLABO-festival. Alle deelnemers krijgen gratis tickets voor de volgende voorstellingen op 16 december 2023:

  • WEB - Joren De Cooman (18u)
  • Duif - Hanna De Vletter (19u)

Het volledige programma komt eind oktober 2023 online

Voorbije edities


De eerste editie ging door van 8 tot 12 november 2021 in Leuven met: Bram Dobbelaere (Ea Eo/Pol en Freddy), Grensgeval (Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens), Hendrik Van Maele (Familiar faces), THERE THERE Company (Toon Van Gramberen en Hanna Mampuys) en dramaturge Marie Peeters.

De tweede editie ging door van 12 tot 16 december 2022 in Leuven met: Ward Mortier (Be Flat), Kenzo Tokuoka en Mille Lundt.