Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor de pop-up performance BankContact Invasie

Heb jij een luisterend oor? Dan zoeken we jou! Maak deel uit van de pop-up performance BankContact Invasie van compagnie Krak tijdens CIRKL op 11 en 12 mei!

Selectie Open Call witruimte en coproductie (2024-2025)

CIRKLABO ontving maar liefst 123 aanvragen voor witruimte of coproductie, waarvan 80% uit het buitenland afkomstig was. Uit deze inzendingen selecteerden we 31 projecten.

Les Voyages - Compagnie XY

Van vrijdag 22 tot woensdag 27 september kwam Cie XY naar Leuven met hun creatie Les Voyages. Onze circuswerkplaats volgde de 20 acrobaten achter de schermen en maakte een kort videoverslag. Dit evenement vond plaats in kader van het New Horizons / Dieric Bouts Festival.

Extra voorstellingen 'Da Capo'

Circus Ronaldo speelt zes keer in Leuven.

Oproep: nieuwe leden Artistieke Adviesraad Cirklabo

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden om onze Artistieke Adviesraad compleet te maken. Goesting om Cirklabo mee vorm te geven en je stem te laten horen? Dan is deze oproep iets voor jou!

CIRKLABO-festival door het oog van Samuel Pennynck: It's warmer under the snow

Samuel Pennynck schreef een artikel over CIRKLABO-festival. Hij studeert Theaterwetenschappen aan de UGent. Tien jaar lang deed hij circus. Nu voert hij niet langer uit maar schrijft hij over circus, o.a. voor Etcetera.

CIRKLABO-festival door het oog van Samuel Pennynck: Out of Balance

Samuel Pennynck schreef een artikel over CIRKLABO-festival. Hij studeert Theaterwetenschappen aan de UGent. Tien jaar lang deed hij circus. Nu voert hij niet langer uit maar schrijft hij over circus, o.a. voor Etcetera.

CIRKLABO-festival door het oog van Samuel Pennynck: Place/make

Samuel Pennynck schreef een artikel over CIRKLABO-festival. Hij studeert Theaterwetenschappen aan de UGent. Tien jaar lang deed hij circus. Nu voert hij niet langer uit maar schrijft hij over circus, o.a. voor Etcetera .”

CIRKLABO-festival door het oog van Samuel Pennynck

Samuel Pennynck schreef een artikel over CIRKLABO-festival. Hij studeert Theaterwetenschappen aan de UGent. Tien jaar lang deed hij circus. Nu voert hij niet langer uit maar schrijft hij over circus, o.a. voor Etcetera .