Tickled Pink

This show makes you feel tickled pink

Margot Jansens/ Detail Company (BE)
za 14/12/2024 - 20:00
50'
10-110 jaar

Ticketprijzen

CIRKLABO-festival

In onze circuswerkplaats CIRKLABO bieden we circusartiesten een werkplek om te experimenteren, te creëren en te repeteren. In december krijg je een inkijk in onze werking, kom je meer te weten over de residenten van het voorbije jaar en pik je al enkele try-outs mee van producties die nog volop in creatie zijn.

Het volledige programma ontdek je vanaf eind oktober op www.cirklabo.be, maar deze twee coproducties staan alvast gepland: Tickled Pink en Chasing Splinters.

------------------------

Zes acrobaten brengen een universum van euforie en spektakel tot leven. Laat je meevoeren door de warmte en vreugde die ontstaat uit de collectieve kracht van de groep en het plezier van beweging. Tickled Pink omarmt niet alleen het leven maar creëert ook – voor wie dat wil – reflectie over onze hedendaagse spektakelmaatschappij. De voorstelling is een ode aan het spektakel van het circus.

Detail Company, opgericht door Margot Jansens, biedt een platform voor diverse circusartiesten en stimuleert individuele artistieke visies binnen een collectieve structuur. Onder regie van Jansens verkennen artiesten Maria Madeira, Manon Verplancke, Petra Steindl, Josse De Broeck, Hendrik Van Maele en Felix Zech in Tickled Pink de concepten spektakel en euforie. Met een achtergrond in Podiumtechnieken, Theater- en Mediakunst, en een master Contemporary Circus Practices, is Margot ook mede-oprichter van Gedachtegang.

Credits

www.detailcompany.eu

concept en regie Margot Jansens van en met Felix Zech, Hendrik Van Maele Josse De Broeck, Petra Steindl, Maria Madeira en Manon Verplancke techniek Pieter Kint en Margot Jansens componist Adam Russel stemcoach Aike Roodenburg spelcoach Emma De Poot coproductie CIRKLABO, De Grote Post, Miramiro, PERPLX, PerPodium en Theater Op De Markt subsidie Vlaamse Overheid spreiding Klaartje Brouns (JE BURO) partners Danspunt, La Grainerie, 101 outdoorworkspace, De Warande en VIERNULVIER foto Mike Verbraeken


Kijk ook eens bij:

Ten Thousand Hours

Gravity & Other Myths (AUS)
do 17/10/2024 - 19:00

Chasing Splinters

Wout Vanroose (BE)
wo 18/12/2024 - 19:00
do 19/12/2024 - 19:00

MAT

Zinzi - TENT (NL)
zo 16/02/2025 - 19:00