Out of balance – in control (work in progess)

Jef Callebaut & Josse de Broeck
za 17/12/2022 - 17:00 - 19:00
Gratis
doorlopend
Gratis

Ticketprijzen

Je hoeft niet te reserveren. 

-- Dit is een doorlopend evenement van 17:00 uur tot 19:00 uur --

In een wereld van vandaag wordt alles gemeten, gewogen, geanalyseerd, opgeslagen,.. Er lijkt wel een drang om de wereld zo goed mogelijk te begrijpen, te controleren en te voorspellen. Maar wie heeft de controle? Tijdens dit toonmoment gaan hedendaags circus en muziek in dialoog. Josse en Jef blijven niet in hun eigen hokje zitten, maar kijken hoe ver ze in de wereld van de ander kunnen meegaan zonder hierin expert te zijn.

Josse De Broeck studeerde partneracrobatie aan Academy of Circus and Performance Art te Tilburg, Nederland, waar hij in 2017 afstudeerde. Sindsdien is hij drager bij het collectief Familiar Faces. Met dit collectief maakte hij de zaalvoorstelling ‘Suface’. Daarnaast speelt en speelde hij mee in ‘Screws’ (Alexander Vantourenhout) en ‘carying my father’ (THERE THERE Company). In zijn eigen werk wil Josse ontdekken hoe hedendaags circus in interactie kan treden met andere kunstvelden.

Jef Callebaut studeerde klassiek slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Daar volgde hij naast de reguliere lessen ook compositie, dansbegeleiding en jazzharmonie en -analyse. Hij studeerde er 2018 af. Jef is deel van percussiekwartet Kwartslag en van MIET ensemble dat participatieve kindervoorstellingen maakt. Daarnaast is Jef deeltijds aan het werk als stafmedewerker muziek bij Bamm vzw. Over het muurtje kijken en leren van andere disciplines is altijd een deel van zijn artistieke praktijk geweest.

Kijk ook eens bij:

Place/make (work in progress)

Melody Nolan (US)
za 17/12/2022 - 19:00
gratis

Sawdust Symphony

Michael Zandl (AT), David Eisele (DE) en Kolja Huneck (DE) - Korzo
wo 21/12/2022 - 19:00
do 22/12/2022 - 20:00